ΤΥΡΕΝΙΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


 Image

Υλικά


1 πακέτο τυρί κρέμα σε ορθογώνιο κουτί
Κίτρινη ή πράσινη πιπεριά
1 πράσινο κρεμμύδι
1/4 φλιτζανιού γλυκόξινη σάλτσα
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο
 

Υλικά για την γλυκόξινη σάλτσα

2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
1 μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο
3 κουταλάκια του γλυκού μαρμελάδα πορτοκάλι
3 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα σόγιας


οδηγίες:

1. Κόψτε το μπολ του τυριού κρέμα διαγώνια στη μέση .Τοποθετείστε  σε πιατέλα με ρηχό χείλος για να σχηματίσουμε 2 τρίγωνα από τα οποία το ένα θα το βάλουμε ανάποδα (όπως στην φωτογραφία)

2. Κόψτε αστέρι από την πιπεριά με σχήμα αστεριού με έναν κόπτη μπισκότων. Τοποθετείστε στην κορυφή του δέντρου. Τοποθετήστε το πράσινο κρεμμύδι στη βάση του δέντρου.

3. Με ένα κουτάλι  βάλτε πάνω από το τυρί κρέμα τη γλυκόξινη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με κόλιαντρο. Σερβίρετε με τσιπς,κράκερ,φέτες λαχανικών ή κριτσίνια ή φρυγανισμένο ψωμί!!!

 

πες μου την γνωμη σου!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s