Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Οι 5 πιο πιθανοί λόγοι


Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Οι 5 πιο πιθανοί λόγοι

 Μην αναρωτιέσαι γιατί δεν πέτυχε το γλυκό σου, βρες τη λύση στο πρόβλημά σου!

 

Το ότι δεν σου πέτυχε το κέικ δεν σημαίνει ότι δεν είσαι και καλή νοικοκυρά…
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν φουσκώνει το αγαπημένο σου γλυκό! Δες του 5 πιο βασικούς και φτιάξε το από την αρχή:
1. Στην προσπάθειά σου να κάνεις πιο διαιτητικό το κέικ σου, έριξες λιγότερη ζάχαρη στο μείγμα από αυτή που έλεγε η συνταγή. 
2.Δεν χτύπησες αρκετά το μείγμα πριν το βάλεις στη φόρμα. 
3.Η θερμοκρασία του φούρνου δεν είναι πολύ δυνατή.
4.Έβαλες λιγότερη ποσότητα μπέικιν πάουντερ αυτό που χρησιμοποίησες είναι αρκετά παλιό με αποτέλεσμα να έχει ξεθυμάνει.
5.Το βούτυρο που χρησιμοποίησες ήταν πολύ μαλακό.

αν σας άρεσε η ιδέα μην ξεχάσετε να την μοιραστείτε με τα παρακάτω κουμπάκια (facebook,pinterest κ.τ.λ.) 

 

πες μου την γνωμη σου!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s