Το μυστικό για τραγανές & πεντανόστιμες τηγανητές πατάτες


1

Τραγανές, χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες! Από τις πλέον αγαπημένες, «αμαρτωλές» και νόστιμες λιχουδιές. Πως θα πετύχετε όμως να είναι πάντα έτσι όπως τις θέλετε;
Ορίστε ένα «μυστικό»: Πριν τις ρίξετε στο τηγάνι, στις βάζετε να μουλιάσουν για λίγο σε κρύο νερό, στη συνέχεια τις στραγγίζετε καλά και τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και τις τηγανίζουμε δύο φορές. Μία σε μέτρια φωτιά για να μαλακώσουν και μία σε δυνατή φωτιά για να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανές.
Καλή όρεξη! 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερα μυστικά για τέλειες τηγανητές πατάτες

αν σας άρεσε η ιδέα μην ξεχάσετε να την μοιραστείτε με τα παρακάτω κουμπάκια (facebook,pinterest κ.τ.λ.) 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

πες μου την γνωμη σου!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s