Caipirinha


Caipirinha

ΥΛΙΚΑ

  • 60 ml Cachaca
  • 7 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 1/2 λάιμ κομμένο σε κυδωνάτες φέτες
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη

Το εθνικό ποτό της Βραζιλίας

Τοποθετούμε το λάιμ σε ένα παγωμένο ποτήρι που θα σερβίρουμε το cocktail. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και με ένα γουδοχέρι τα συνθλίβουμε ώστε να βγουν οι χυμοί του λάιμ και να ενωθούν με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε θρυμματισμένο πάγο και στη συνέχεια την Cachaca. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

via cookbox

αν σας άρεσε η ιδέα μην ξεχάσετε να την μοιραστείτε με τα παρακάτω κουμπάκια (facebook,pinterest κ.τ.λ.)  

 

πες μου την γνωμη σου!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s