Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από το κρύο


beauty_630x330

Ο κρύος αέρας του χειμώνα, όπως γνωρίζετε, ξηραίνει την επιδερμίδα και την κάνει να φαίνεται «σπασμένη». Αυτό σημαίνει πως ειδικά τις πολύ κρύες ημέρες, το δέρμα μας χρειάζεται έξτρα προστασία και ενυδάτωση.

 

Πώς όμως, θα το καταφέρετε χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία σε προϊόντα ομορφιάς; Δείτε στη συνέχεια, μερικούς οικονομικούς τρόπους καθημερινής περιποίησης με καλλυντικά, που μπορείτε να παρασκευάσετε μόνες σας.

 

Απολέπιση με σπιτικό scrub

 

 

 Χρησιμοποιήστε για scrub, λίγη ντομάτα και ½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Απλώστε στο δέρμα σας το μείγμα και κάνετε απαλές, κυκλικές κινήσεις -θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας φορά, πόσο απαλή γίνεται η επιδερμίδα σας.

 

Τόνωση με λεμόνι

 

 Για την τόνωση της επιδερμίδας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού και μηλόξυδο. Απλώστε στο πρόσωπο σας το μείγμα με βαμβάκι και μετά ξεπλύνετε με ροδόνερο.

 

Ενυδατική μάσκα με αβοκάντο

 

 Φτιάξτε μια σπιτική μάσκα με αβοκάντο που θα χαρίσει στο πρόσωπό σας τη χαμένη του λάμψη. Λιώστε ένα αβοκάντο με πιρούνι και απλώστε το στο δέρμα σας,με τέτοιον τρόπο ώστε οι θρεπτικές του ουσίες να ενυδατώσουν όλη την επιφάνεια.

 

 

αν σας άρεσε  μην ξεχάσετε να την μοιραστείτε με τα παρακάτω κουμπάκια (facebook,pinterest κ.τ.λ.)  

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Συμβουλές ομορφιάς http://www.beu.com

 

πες μου την γνωμη σου!